Představujeme Elektronický stavební deník Hector

Základ elektronického stavebního deníku jsme vytvořili v roce 2018. Od té doby jsme aplikaci testovali v plném provozním zatížení.

Do rukou se vám tak dostává komplexní nástroj pro správu staveb, který reflektuje pravidla pro vedení stavebního deníku. V rámci testování byl Hector použit jako hlavní stavební deník na velkých projektech přesahujících investiční náklady desítky a stovky miliónu korun. Všechny stavby byly úspěšně zkolaudovány a vytisknuté záznamy ze stavebního deníku předány příslušnému stavebnímu úřadu k archivaci. 

Komu je elektronický stavební deník určen? Všem, kdo mají povinnost vést stavební deník. Práci i čas usnadní jednotlivcům při stavbě rodinného domu, kteří často tápou při dohledávání pravidel pro psaní stavebního deníku a kladou si otázku „jak vést stavební deník“? S naší aplikací je to snadné – intuitivní ovládání každého snadno navede. 

Elektronický stavební deník Hector ocení rovněž korporace, stavební a developerské společnosti. Správa více staveb najednou, archivace stavebního deníku, možnost rozšíření o další funkce jako jsou Docházka, Počasí nebo BIM umožňují široké možnosti využití ve stavebnictví dle aktuálních potřeb.

Pohybujete se na stavbách často? Pak jste se už určitě museli ve své profesní kariéře vypořádávat se ztrátou stavebního deníku. Nejedná se o vůbec příjemnou situaci. Dobrá zpráva je, že s elektronickou verzí je ztráta stavebního deníku historií. Díky bezpečnému řešení, neustálé archivaci dat, oprávněným osobám a elektronickým podpisům, jsou veškerá data bezpečně uložena a veškeré zápisy zpětně dohledatelné. 

Napište nám.